Novi Sad
01.02.2013.
09:14 > 11:26
Izložba "Nadežda Petrović: s obe strane objektiva" otvorena je u novosadskoj Spomen-zbirci Pavla Beljanskog, a postavka autorke Jasne Jovanov čuvenu slikarku sada predstavlja kao fotografa i model.
  • mlada vojvodjanka...

    01.02.2013 11:42
    sramota...
    takav ministar NEkulture kao onaj što se sinoć pokazao je čist bezobrazluk i dokaz koliko je bilo kome iz BG i Republike stalo do našeg grada...još jednom SRAMOTA!
  • sale ns

    01.02.2013 10:09
    Ministar se obrukao !
    Utisak izvanredne izložbe je pokvario ministar kluture koji je došao nepripremljen. Pročitao je svoj "govor" brzinom na kojoj bi mu pozavideo i Usain Bolt uz pokušaj improvizacije dela teksta u smislu "budi svoja" što je izgovorio nekoliko puta a onda se ipak vratio na čitanje. Protokol je pokvarilo nekoliko odsutnih dobitnika priznanja za dugogodišnju saradnju koji su prozivani iako nisu bili tamo. Ponavljam, izložba je odlična !

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna